Rechtsbijstandverzekering

Gaat u vaker per jaar op reizen wilt u niet iedere reis telkens apart verzekeren? Dan is het al snel voordeliger én praktischer om een doorlopende of permanente reisverzekering af te sluiten. De doorlopende reisverzekering is helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Rechtsbijstandverzekering berkeken

Wanneer u in een conflict verzeild raakt en u het grootste gelijk van de wereld heeft, dan is het toch nog vaak moeilijk om dit te krijgen. Met de Rechtshulpverzekering voor Particulieren weet u zich verzekerd van de beste rechtskundige hulp die u zich kunt wensen. Niet alleen heeft u recht op juridische adviezen.

Ook wanneer het tot daadwerkelijke procesvoering komt, steunen we u. Door het leveren van juridische bijstand of door het vergoeden van gemaakte kosten van advocaten, getuigen of deskundigen. Ook eventuele proceskosten worden vergoed.

De Rechtshulpverzekering voor Particulieren biedt u juridische ondersteuning op vrijwel elk gebied. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsgeschillen, burenrecht, sociale verzekeringswetten, leveranciers, huurrecht, etc. In enkele gevallen kunt u geen beroep doen op volledige juridische ondersteuning, maar heeft u wel recht op advies. Dit is bijvoorbeeld het geval bij echtscheidingzaken.