Inboedelverzekering

Bespaar tot tientallen euro s op uw inboedelverzekering. Vergelijk gratis alle inboedelverzekeringen en profiteer van unieke extra kortingen. Vul de gegevens in van uw inboedel en bereken de goedkoopste inboedelverzekering. Vervolgens kunt u online uw inboedel verzekeren

Inboedelverzekering berekenen

Uw persoonlijke eigendommen zijn heel wat waard. Helaas zijn de meeste mensen in Nederland onder verzekerd. Wat bedoelen we hier mee? De waarde van uw huis en spullen worden elk jaar meer waard vaak wordt hier geen rekening meegehouden met verzekeren. Daar wilt u ongestoord van genieten.

Met de Pakket op Maat verzekering. Bent u verzekerd tegen alle denkbare en onverwacht van buiten komende onheilen. Voor de inboedel geldt als verzekerd bedrag de nieuwwaarde: het bedrag dat nodig is om nieuwe zaken van dezelfde soort en kwaliteit te kunnen kopen.

Om de waarde van uw inboedel te bepalen, kunt u gebruik maken van de Inboedelwaardemeter. Bepaalt u hiermee de verzekerde waarde van uw inboedel, dan krijgt u de garantie dat wij bij een schade geen rekening zullen houden met eventuele onderverzekering.

Bij het vergelijken van een verzekering vergelijkt Betaalbaarverzekeren.nl gratis voor u altijd de scherpste premie.